<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Banker eksen på sosiale medier

Selena Gomez har tatt over Instagram-rekorden. 

    Publisert 14. juli 2016 kl. 09.10
    Oppdatert 14. juli 2016 klokken 09.19
    Lesetid: 1 minutt
    Artikkellengde er 130 ord

    Etter å ha sittet på Instagrams «flest likes»-rekorden i nesten ett år måtte modell og reality-stjernen, Kendall Jenner se seg slått av ungpike-idolet Justin Bieber i mai i år, ifølge Se og Hør.Rekorden hold imidlertid ikke lenge - og det var ikke hvem som helst som overtok Instagram-tronen.Kun to måneder etter Bieber-rekorden, er det nemlig ingen ringere enn Biebers eks-kjæreste, Selena Gomez, som nå troner øverst med flest likes.For to uker siden postet hun et bilde av seg selv hvor hun poserer med en Coca-Cola hvor det står «You're the spark» på etiketten.Posten har i skrivende stund over 4,1 millioner likes og 90.000 kommentarer, ifølge Se og Hør.Som tekst under bildet har Selena skrevet «Når sangteksten din står på flasken».  De tre ordene «You're the spark» finner du nemlig i låta hennes «Me & the Rhythm».