<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Jostein Flo: - Det er veldig spesielt

Sportssjef Jostein Flo omtaler daglig leder Erik Espeseths overgang fra Strømsgodset til Vålerenga som «veldig spesielt».

    Publisert 14. juli 2016 kl. 12.18
    Oppdatert 14. juli 2016 klokken 12.20
    Lesetid: 1 minutt
    Artikkellengde er 156 ord

    – Det er veldig spesielt at en leder går fra en klubb til en annen slik, men han liker utfordringer og han har vært her i seks og et halvt år. Han hadde lyst til å søke andre utfordringer, da er det ikke noe å gjøre med det, sier Flo til Drammens Tidende.Espeseth blir daglig leder i Vålerenga i oktober. Etter sesongen skal den tidligere SIF-treneren Ronny Deila overta treneransvaret i Oslo-klubben.– Ronny er én sak, han går ikke fra oss til dem. Jeg ser at supportere reagerer litt på det, men det er det ikke noe grunnlag for. Vi har trener (Bjørn Petter Ingebretsen) og har ikke vært på trenerjakt. I Erik sitt tilfelle, det at man går fra en klubb til en annen konkurrent, det skjønner jeg at skaper litt reaksjoner, svarer Flo på spørsmålet om han er skuffet over at duoen han har jobbet så tett med skal jobbe hos rivalen Vålerenga. (©NTB)