<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Pokémon Go-spillere i slåsskamp

En mann er kjørt til legevakta med hodeskader og en annen sitter i arresten etter en krangel om Pokémon Go i Sandefjord.

    Publisert 29. juli 2016 kl. 06.06
    Oppdatert 29. juli 2016 klokken 06.08
    Lesetid: 1 minutt
    Artikkellengde er 111 ord

    – Vi fikk melding om en slåsskamp i Badeparken i Sandefjord klokka 01 i natt og rykket ut til det som viste seg å være krangel mellom to menn i 40-årene om Pokémon Go, sier Merete Kvaal, operasjonsleder i Sør-Øst politidistrikt til NTB.Det er ukjent hva de to kranglet om, bortsett fra at den omhandlet det populære mobilspillet Pokémon Go, men de to mennene skal ha kommet i kontakt med hverandre i Badeparken, opplyser politiet.– Jeg vet ikke hvorfor menn i 40-årene krangler om sånne spill, sier Kvaal.Skadeomfanget på den fornærmede er ukjent, men han skal ha blødd fra hodet. Den pågrepne mannen vil avhøres fredag. Flere vitner er avhørt. (©NTB)