<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Titalls pågrepet etter EM-finalen i Paris

Fransk politi har pågrepet totalt 40 personer i forbindelse med EM-finalen i Paris.

    Publisert 11. juli 2016 kl. 06.06
    Oppdatert 11. juli 2016 klokken 06.07
    Lesetid: 1 minutt
    Artikkellengde er 90 ord

    Supportersonen hvor kampen ble vist på storskjerm, ble stengt da kapasiteten på 90.000 personer ble nådd. En gruppe unge bråkmakere støtte sammen med opprørspoliti, som tok i bruk tåregass og vannkanoner for å hindre at titalls personer tok seg inn på området.Senere holdt en rekke hvite politibiler folkemengdene unna Triumfbuen, hvor det ble skutt opp fyrverkeri etter at Portugal vant 1-0 over Frankrike søndag kveld.Mesterskapet har hatt flere tilfeller av voldelige sammenstøt mellom supportere. Sikkerhetstiltakene var derfor strengere enn noen gang før finalen, med flere bevæpnede politifolk ved stadion. (©NTB)