<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Tjener 100 mill. i året, men faren bestemmer over pengene

Faren til Britnry Spears er fortsatt hennes økonomiske verge.

    Publisert 15. juli 2016 kl. 12.29
    Oppdatert 15. juli 2016 klokken 12.36
    Lesetid: 1 minutt
    Artikkellengde er 146 ord

    Mye har skjedd i pop-divaen Britney Spears liv siden sammenbruddet i 2008.Ikke bare har hun fått mer kontroll både på det fysiske og mentale, hun og eksmannen Kevin Federline har delt foreldresamvær og forretningene går så det suser, ifølge Side2.no.Hovedårsaken skal være at Spears de siste tre årene har opplevd stor suksess i Las Vegas.Hennes første Las Vegas-show ble annonsert i 2013, og åpnet på Planet Hollywood helt på slutten av året. Både kritikere og fans har gitt tommel opp, og så langt er det planlagt show ut 2017. Hun holder årlig 50 show, noe som innbringer over 100 millioner kroner, ifølge nettstedet.Men til tross for at livet ser ut til å være på rett kjøl for Britney Spears, er det fortsatt ikke hun som styrer millioninntektene.Faren Jamie Spears og advokat Andrew Wallet har siden 2009 vært permanente verger - og er det fremdeles, melder NY Times.