<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Jan Haudemann-Andersen og Marte Krogh skilles

Milliardær Jan Haudemann-Andersen og fiolinist Marte Krogh går hver til sitt.

    Publisert 30. aug. 2016 kl. 10.19
    Oppdatert 30. aug. 2016 klokken 10.32
    Lesetid: 1 minutt
    Artikkellengde er 109 ord

    Milliardær Jan Haudemann-Andersen og fiolinist og klesdesigner Marte Krogh skiller lag, skriver Se og Hør.«Etter åtte års samliv, har vi besluttet å skille lag. Vårt forhold fortsetter i vennskapelighet som trygge foreldre for vår felles datter», sier paret i en felles uttalelse til magasinet.Det er knappe 2,5 år siden Haudemann-Andersen og Krogh giftet i Ris Kirke i Oslo. Paret leide hele Hotel Continental til festen, og alle gjestene skal ha blitt innlosjert på hotellet. Prislappen skal ha vært på cirka tre millioner kroner.Ifølge Se og Hør jaktes det nå på en ny bolig til Krogh og deres felles datter på fire år. Haudemann-Andersen blir boende på Slemdal i Oslo.