<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Bredeli og Svele med knallstart på ny TV-satsing

TV 2s Harald Bredeli og Bent Svele er ikke i EM denne gangen. Men deres ferske «hjemme hos»-konsept dro over 240.000 unike seere via sin Facebook-side.

  Publisert 6. des. 2016 kl. 10.37
  Oppdatert 6. des. 2016 klokken 10.37
  Lesetid: 1 minutt
  Artikkellengde er 185 ord
  Harald Bredeli - Foto: Scanpix

  Kommentatorduoen var på plass hjemme hos Heidi Løke mandag da Norge slo Romania 23-21. Der ble det laget en ny form for TV.Bredeli tar det ikke for tungt at han er hjemme. – Kjapp hoderegning viser at det er 21 desember-måneder med håndball siden starten min i TV 2 i 1995.Tre ganger tidligere har andre hatt rettighetene, Viasat alle tre, -96, -98 og -01. Så siden 2002 har det vært hvert år, sier han til NTB.– Jeg var ute på jobb også i -96 og -98. Så kun en gang tidligere har jeg sittet hjemme, og det var i -01 da vi ventet barn nummer tre.– Det blir så klart annerledes og rart å være hjemme, men dette kom ikke som noe sjokk. Jeg har visst om dette siden sommeren 2012.GladeI TV 2 er man strålende fornøyd med seertallene. Der var det mest sette programmet i TV 2s nettunivers (TV 2.no og Sumo) underveis i kampen.Kanalen har for en sjelden gangs skyld ikke rettighetene til kvinne-EM. I januar er kanalen tilbake med rettighetene for herre VM. Den sender også dame-VM om et års tid. (©NTB)