<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Arsenal avfeier rykter

Arsenal avkrefter ryktene om at klubben har tatt kontakt med Borussia Dortmund-trener Thomas Tuchel.

  Publisert 20. mars 2017 kl. 11.18
  Oppdatert 20. mars 2017 klokken 11.18
  Lesetid: 1 minutt
  Artikkellengde er 84 ord
  Arsene Wenger - Foto: AP

  London-klubbens manager Arsène Wenger er i hardt vær og det spekuleres i at franskmannens æra i Arsenal er over etter over 20 år i klubben.Borussia Dortmunds Thomas Tuchel har blitt linket til managerjobben. Nå har ryktene gått så langt at en talsmann for Arsenal har gått ut og avkreftet ryktene.Han sier ifølge Sky Sports at rapportene, som dukket opp i den tyske avisen Bild, ikke er sanne.Wenger er i hardt vær og det ble ikke bedre av at laget tapte 1-3 borte mot West Bromwich lørdag.(©NTB)