<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Politi rykket ut til vettskremt dataspiller

Høye skrik fikk bekymrede naboer i Øvre Årdal i Sogn og Fjordane til å varsle politiet. 

Publisert 2. apr. 2017
Oppdatert 2. apr. 2017
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 73 ord

I leiligheten satt en 16-åring og spilte dataspill.– De hørte høye skrik fra en boligblokk, som hørtes ut som dameskrik og at noen trengte hjelp, sier operasjonsleder Espen Gulliksen i Vest politidistrikt til Firda.Politiet fant raskt kilden til de høye skrikene.– Der satt en 16 år gammel ungdom og spilte dataspill. Han ble skremt av spillet, og hver gang han ble skremt, skrek han, ler operasjonslederen.Det er ikke kjent hva slags spill 16-åringen spilte.(©NTB)