<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Ble kastet av flyet fordi hun hadde menssmerter

Beth Evans og hennes kjæreste Josh Moran ble bedt om å forlate et Emirates-fly da Evans klaget over menssmerter.

    Publisert 21. feb. 2018 kl. 10.29
    Oppdatert 21. feb. 2018 klokken 10.31
    Lesetid: 1 minutt
    Artikkellengde er 244 ord

    Beth Evans (24) og hennes kjæreste Josh Moran (26) ble bedt om å forlate et Emirates-fly fra Birmingham til Dubai minutter før take-off, skriver Daily Mail.Paret forteller at en av flyvertinnene skal ha overhørt Evans klage over menssmerter til kjæresten sin, og flyvertinnen begynte da å stille Evans spørsmål om smertene.Kabinpersonalet bestemte da at de ville kreve medisinsk vurdering før de ville tillate Evans å starte den syv timer lange reisen.Men da en lege ikke var umiddelbart tilgjengelig, ble paret ifølge avisen tvunget til å forlate A380-flyet lørdag.I tillegg til at de allerede hadde betalt rundt 4.400 kroner for flybilletten, måtte paret ut med ytterligere 2.700 kroner hver for å ombooke reisen til Dubai.Moran uttalte til The Sun:- Å bli kastet av flyet på grunn av menssmerter er galskap. Beth gråt da flyvertinnen stilte spørsmålene.- Det er pinlig å måtte forklare om menssmerter når andre passasjerer kan overhøre det, sier han.- Beth fikk ingen medisinsk vurdering. De kontaktet bare et medisinsk team i USA, og sa at hun ikke kunne fly.Personalet er pålagt å informere kapteinen om de ser noen tegn på at passasjerer kan være alvorlig syke. Det er ingen lover som pålegger flyselskapet å refundere pengene til passasjeren, skriver avisen.En talsmann for Emirates sier følgende om saken:- Passasjeren varslet mannskapet og fortalte at hun opplevde ubehag og smerter og at hun følte seg uvel.Kapteinen tok da avgjørelsen om at hun skulle forlate flyet slik at hun kunne få tilgang til medisinsk hjelp.