<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Zlatan klar for Los Angeles Galaxy

I en helsides annonse i Los Angeles Times blir overgangen for Zlatan Ibrahimovic til Los Angeles Galaxy bekreftet.

  Publisert 23. mars 2018 kl. 13.41
  Oppdatert 23. mars 2018 klokken 13.45
  Lesetid: 1 minutt
  Artikkellengde er 139 ord
  Dave Thompson

  Zlatan får trøye nummer ni i Major League Soccer-klubben.– Kjære Los Angeles, vær så god! skriver Zlatan og blir avbildet i annonsen i sin nye drakt.Torsdag kom beskjeden om at Zlatan var ferdig i Manchester United. Der hadde han ikke fått spilletid på nyåret. Etter 19 sesonger i europeisk toppfotball, er det USA som blir neste stopp for den 36 år gamle svensken.Zlatan la selv ut denne meldingen på Instagram, ifølge Expressen :« Selv fantastiske saker tar slutt, og tiden er inne til å forlate Manchester United etter to fantastiske sesongen. Takk til klubben, fansen, laget, treneren, støtteapparatet og alle som har delt denne historien med meg», skrev Zlatan.Nordmannen Ola Kamara spiller også i Los Angeles Galaxy. Klubben sies å ha for mange utenlandske spillere ifølge regelverket, og det vites ikke ennå om Kamara eventuelt må forlate klubben etter Zlatans ankomst.(©NTB)