<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
Kjøp
Driver russisk landbruk i milliardskala – gründer og adresse er norsk
Én av Russlands største svineprodusenter har 7 milliarder kroner i egenkapital, overskudd i bøtter og spann – og forretningsadresse utenfor Drammen.
Justerer opp prognosen for norsk korn
Markedsregulatoren Felleskjøpet Agri tror tilgangen på norsk korn og oljevekster blir 54.000 tonn høyere enn prognosen fra forrige måned.
Varsler tomatmangel i vinter
Strømkrisen fører til massiv nedstenging av gartnerier, permitteringer og trolig full stopp i leveransene av tomater i vinter, ifølge Nationen.
Bondeorganisasjoner ber landbruksministeren om mer strømstøtte til bønder
Flere bønder vurderer det som ulønnsomt å høste avlingene som følge av de høye strømprisene. Nå ber bondeorganisasjonene om at bøndene må få økt strømstøtte.
I dag får bøndene 727 millioner kroner
I jordbruksoppgjøret i år ble man enige om å gjøre ekstra utbetalinger av produksjonstilskudd på 1.450 millioner kroner. Tirsdag kommer første utbetaling.
Regjeringen vil ikke endre strømstøtten til bøndene
Landbruksminister Sandra Borch (Sp) sier hun forstår utfordringene bøndene har med høye strømutgifter, men taket for strømstøtte vil ikke bli hevet.
Sikret videre drift av Egge Gård
Egge gård får en ny sjanse etter at tidligere eier Marius Egge og vinimportør Gaia Gruppen har kommet til en avtale om oppkjøp og drift.