<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

SULTen markedssjef

De matglade herrene bak restauranten Sult tar over Hukodden Strandrestaurant - for sommeren.

Publisert 1. apr. 2005
Oppdatert 14. des. 2013
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 1 ord
+ mer
lead

Personene som står bak restauranten Sult overtar nå driften av Hukodden Strandrestaurant for sommeren. Med Lille Herbern og Hvalstrand bad har de dermed sikret seg tre steder langs Oslofjorden. Bernt Bucher-Johannessen, markedssjef i Sult-gruppen, er meget entusiastisk til satsingen. Personene som står bak restauranten Sult overtar nå driften av Hukodden Strandrestaurant for sommeren. Med Lille Herbern og Hvalstrand bad har de dermed sikret seg tre steder langs Oslofjorden. Bernt Bucher-Johannessen, markedssjef i Sult-gruppen, er meget entusiastisk til satsingen. - Planene våre er å følge opp suksessen fra Hvalstrand og Lille Herbern med å gi gjester flotte opplevelser i unik lokaliteter. Konseptet blir mye likt det vå har på Lille Herbern og Hvalstrand med sommer og sjømat inspirert lunsj og a la carte. Hukodden har jo en av Oslos flotteste uteserveringer med sol hele dagen og lange åpningstider, sier Bernt Bucher-Johannessen til HegnarOnline.