<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Eva Joly på tur med Se og Hør

Eva Joly truet Se og Hør med søksmål. Men så dro hun til Paris med ukebladet.

Publisert 24. nov. 2005 kl. 14.46
Oppdatert 14. des. 2013 klokken 06.43
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 139 ord

Tidligere korrupsjonsjeger Eva Joly truet Se og Hør med søksmål etter at journalist Erik Tumyr skrev om Jolys luksuriøse tjenestebolig, flyreiser på business-klasse og generøs tipsing med offentlige midler. Tidligere korrupsjonsjeger Eva Joly truet Se og Hør med søksmål etter at journalist Erik Tumyr skrev om Jolys luksuriøse tjenestebolig, flyreiser på business-klasse og generøs tipsing med offentlige midler. Nå er stemningen imidlertid en annen, skriver Journalisten.no. I siste utgave av bladet poserer Eva Joly over to sider foran Notre Dame i Paris. Erik Tumyr står for oppslaget.Da det blåste som verst rundt Eva Joly bad hun sin frisør om å legge vekk bladet som ellers lå åpent fremme i frisørsalongen. Det nektet frisøren da det var så mange kunder som spurte etter det.- Da skjønte jeg at jeg kanskje hadde undervurdert Se og Hør, sier Eva Joly til ukebladet.