<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Kulekjører og mangemillionær

Dale Begg-Smith, som onsdag tok gull i kulekjøring i OL, startet internettselskap som 13-åring - for å finansiere skikjøringen. Det likte trenerne dårlig.

Publisert 16. feb. 2006 kl. 13.45
Oppdatert 14. des. 2013 klokken 07.33
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 88 ord

Dale Begg-Smith, fra Canada, fikk som 15-åring så mye kritikk fra trenerhold i Canada, for å satse for mye på forretningsvirksomheten sin, at han valgte å skaffe seg australsk statsborgerskap, skriver VG. Onsdag tok han OL-gull.Selskapene AdsCPM og CPM Media, som han startet sammen med storebroren, er verdsatt til 275 millioner kroner og sysselsetter 30 medarbeidere. Storebroren ble forøvrig slått ut i kvalifiseringen i kulebakken i OL.Når Dale Begg-Smith ikke kjører på ski skal han i følge avisen cruise rundt i en sort Lamborghini til flere millioner kroner.