<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Ny spillmulighet fra Norsk Tipping

I forbindelse med OL lanserer Norsk Tipping en ny spillmulighet på Langoddsen.

Publisert 10. feb. 2006 kl. 14.49
Oppdatert 14. des. 2013 klokken 07.29
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 238 ord

Fra i dag er det mulig å spille på individuelle OL-konkurranser på Langoddsen etter trippelhead-prinsippet. Til alle OL-konkurranser som er interessante for oss nordmenn, setter Norsk Tippping opp tre topputøvere og gir dem fast odds. Fra i dag er det mulig å spille på individuelle OL-konkurranser på Langoddsen etter trippelhead-prinsippet. Til alle OL-konkurranser som er interessante for oss nordmenn, setter Norsk Tippping opp tre topputøvere og gir dem fast odds. Utfordringen er å spille på hvem som blir best av disse tre. Det spiller ingen rolle hvilken plassering utøveren får, så lenge vedkommende er best av de tre spillobjektene, skriver Norsk Tipping i en melding.Et eksempel fra Langoddsen lørdag 11. februar:Konkurransen er 5000 meter skøyter for menn i OL, og dette er objekt nummer 18.18. E. Ervik - C. Hedrick - C. Verheijen 3,00 - 1,50 - 4,00Det gjelder altså å spille på vedkommende man tror vil gjøre det best på 5000-meteren av disse tre. Norsk Tippings oddssettere tror amerikanske Chad Hedrick er den beste av dem, og har gitt ham en odds på 1,50.Dersom Hedrick plasserer seg bedre enn både Eskil Ervik og Carl Verheijen, blir riktig resultat i objekt 18 en U til odds 1,50.Tar for eksempel Hedrick sølv, Ervik bronse og Verheijen blir nr. fire, blir Hedrick fortsatt vinneralternativet i spilleobjekt 18.Det er altså ikke noe krav at noen av disse skal ta gull - det holder å bli bedre enn de to andre spillobjektene.