<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Rømmer fra Rune Hauge

Halve mannskapet slutter hos Rune Hauges agentfirma.

Publisert 14. feb. 2006 kl. 09.03
Oppdatert 14. des. 2013 klokken 07.31
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 126 ord

Lars Petter Fosdahl og Jack Karadas slutter tvert i Rune Hauges agentfirma Libero, og Erik Moe trapper ned, skriver VG. I tillegg er talentspeider Stig Torbjørnsen usikker på om han blir. Lars Petter Fosdahl og Jack Karadas slutter tvert i Rune Hauges agentfirma Libero, og Erik Moe trapper ned, skriver VG. I tillegg er talentspeider Stig Torbjørnsen usikker på om han blir. - Vi fant ut i fellesskap at det var best sånn for alle, sier Hauge, som mener det er uproblematisk at halve hans mannskap forsvinner.- Det får ingen konsekvenser i det hele tatt. Det vil ikke bli noe mindre satsing enn det har vært før, fortsetter han.Både Karadas og Fosdahl vil fortsette for fullt som agenter, sistnevnte ifølge avisen mot Hauge-systemet - på provisjon.