<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Tror du på gullrush i OL?

Hvor godt tror du Norge vil forsyne seg av OL-medaljene? Er du evig optimist eller tror du på nedtur? Hos spillselskapene finner du spill på det meste.

Publisert 10. feb. 2006 kl. 15.42
Oppdatert 14. des. 2013 klokken 07.29
Lesetid: 2 minutter
Artikkellengde er 385 ord

I kveld går startskuddet for de 20. olympiske vinterleker med en storslagen åpningsseremoni i Torino. I morgen starter øvelsene, og allerede da er det flere gullsjanser for Norge. I kveld går startskuddet for de 20. olympiske vinterleker med en storslagen åpningsseremoni i Torino. I morgen starter øvelsene, og allerede da er det flere gullsjanser for Norge. Ole Einar Bjørndalen, Eskil Ervik og Magnus Moan er våre største håp i hhv. 20 kilometer skiskyting, 5.000 meter skøyter og kombinert normaldistanse.Det anerkjente sportsmagasinet Sports Illustrated tror Norge tar 15 gull, mer enn noen annen nasjon. Dagbladet tror på enda mer.Hvem tar flest gull? Men hva tror du? Spillselskapene er naturligvis ute med en rekke spill på OL. For eksempel på hvilken nasjon som tar flest gull.Hos Unibet får du faktisk lavest odds på Tyskland: 2,20. Norge kommer på 2,60, USA 3,75, mens Russland gir ti ganger innsatsen.På hvilken utøver tar flest gull, gir Marit Bjørgen 2,10 ganger pengene. Ole Einar Bjørndalen gir 4,50. Chad Hedrick, amerikaneren, som nå topper adelskalenderen på skøyter, gir deg 4,50 ganger innsatsen hvis han innfrir.Tror du Bjørgen feiler, og ikke tar et eneste gull, får du 2,45 i odds. Tror du det samme skjer med Bjørndalen, får tredobler du pengene. Tar Bjørgen minst ett gull og Bjørndalen minst ett, får du hhv. 1,35 og 1,48 i odds.Bjørndalen OL-konge igjen? Er du skikkelig optimist, og tror Bjørndalen kopierer Salt Lake City med fire nye gull, får du hos Centrebet 15 ganger pengene igjen. Tre, to og ett gull gir hhv. 7,00, 3,75 og 2,75 ganger innsatsen.Tror du Marit Bjørgens sykdom er mest "taktikkeri", og at hun vil feie unna all motstand med fire OL-gull, får du 15 i odds. Tre, to og ett gull gir hhv. 7,50, 4,50 og 2,75 i odds.Tror du som Sports Illustrated at Norge tar 14 eller flere gull, gir Centrebet deg syv ganger pengene. 12-13 og 10-11 gir 3,25, 7-9 4,25 og 0-6 gull 8,00 i odds.Hos NordicBet får du for eksempel 1,95 i odds på at Norge tar 12 gull eller mer. Et annet veddemål er at Marit Bjørgen ikke tar gull til 2,8 i odds. Skulle Ole Einar Bjørndalen ta fire gull, får du hele 30 ganger innsatsen!Hos aktører som Ladbrokes og Expekt.com finner du også en haug med OL-spill.Mange muligheter, altså. Uansett får vi si Heia Norge!