Lysere tider for Bagatelle
Gourmetrestaurantene nyter godt av nordmenns pengebruk. Bagatelle viser til rekordomsetning.
Publisert 10. juli 2006
Oppdatert 14. des. 2013Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 1 ord
Bagatelle, som er den eneste restauranten i Norge som innehar to stjerner i Guide Michelin, måtte i 2004 vise til røde tall. Men ifjor ble det pluss i regnskapene:Omsetningen i 2005 endte på 18,3 millioner kroner - en økning på 23 prosent i forhold til året før. Driftsresultatet ble litt over 911.000 kroner sammenlignet med beskjedne 29.500 kroner i 2004, og resultatet før skatt havnet til slutt på 825.000 kroner. Det er en merkbar økning fra 2004, da resultatet landet på minus 91.000 kroner, skriver dn.no.- Det forventes et godt år også for 2006, skriver styret i sin årsberetning.