<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Kjøp et øyparadis

Nå kan drømmen bli virkelighet. Det tyske selskapet Vladi Private Islands har spesialisert seg på å selge og leie ut private øyer.

    Publisert 28. aug. 2006 kl. 13.11
    Oppdatert 14. des. 2013 klokken 09.42
    Lesetid: 1 minutt
    Artikkellengde er 101 ord

    Fahran Vladi er mannen som etablerte Vladi Private Islands i 1970. Nå hevder Hamburg-mannen at etterspørselen etter øyer er større enn noen gang, skriver Dagbladet.- Det skyldes frykten for terrorisme, samtidig som folk er redde for at livskvaliten skal forsvinne, sa Vladi til The Times nylig.Ingen norske øyer har hittilø vært til salgs, men det kan det bli en endring på.Flatholmen i Nord-Trøndelag ligger nå ute på øymeglerens hjemmeside, men er ikke til salgs for øyeblikket.Det dyreste Vladi kan tilby er den spanske øya Isla de sa Ferradura til rundt 240 millioner kroner og meksikanske Cerralvo til ca. 220 millioner kroner.