<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Unngå bakrus

Hangover Defence er et nytt kosttilskudd som skal hjelpe deg med mot bakrus.

    Publisert 31. aug. 2006 kl. 12.45
    Oppdatert 14. des. 2013 klokken 09.45
    Lesetid: 1 minutt
    Artikkellengde er 110 ord

    Hangover Defence er navnet på et nytt kosttilskudd som skal hjelpe deg med å unngå de typiske dagen-derpå symptomene. Preparatet inneholder flere ingredienser som har kjent virkning mot hangover. Hangover Defence er navnet på et nytt kosttilskudd som skal hjelpe deg med å unngå de typiske dagen-derpå symptomene. Preparatet inneholder flere ingredienser som har kjent virkning mot hangover. Rent praktisk tar du to tabletter sammen med din første drink. Pillene inneholder aktivert kull som skal fungere som en "svamp" som absorberer de elementene i øl, vin og brennevin som forårsaker bakrus.Hangover Defence har vært i bruk i Irland i tre år. Produktet er snart å finne på det norske markedet.