<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Verdens første undervannshotell

Poseidon Undersea Resorts åpner verdens første luksushotell under vann på Fiji i 2008. Spa, konferanserom og bryllupskapell er noen av fasilitetene.

    Publisert 30. aug. 2006 kl. 15.33
    Oppdatert 14. des. 2013 klokken 09.44
    Lesetid: 1 minutt
    Artikkellengde er 106 ord

    Luksushotellet skal senkes nærmere tjue meter under havoverflaten. Etter å ha gått gjennom en tunnel fra fastlandet vil gjestene bli ønsket velkommen til undervannsverdenen, skriver Dagbladet.no.De 20 standardsuitene, hver på 50 kvadratmeter, er ventet å koste omtrent 10.000 kroner natten. 60 prosent av suiten lages av gjennomsiktig akryl og gjestene vil derfor komme tett på et fargerikt fiskeliv og eksotiske koraller. Alle får et eget kunstig korallrev utenfor vinduet og en fiskemater.Rommene utstyres dessuten med en egen jacuzzi og en utendørs lyskaster som kan kontrolles fra sofakroken. Bibliotek, undervanns-spa, konferanserom, et lite bryllupskapell og en egen utgang for dykkere er andre fasiliteter hotellet ønsker å tilby.