<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Air France ventet ikke på Enoksen

Olje- og energiminister Odd Roger Enoksen kom aldri lenger enn til Charles de Gaulle-flyplassen i Paris.

    Publisert 17. feb. 2007 kl. 18.34
    Oppdatert 14. des. 2013 klokken 02.34
    Lesetid: 1 minutt
    Artikkellengde er 198 ord

    Olje- og energiminister Odd Roger Enoksen (Sp) skulle lørdag reise fra Oslo til Riyadh i Saudi-Arabia, men han kom aldri lenger enn til Charles de Gaulle-flyplassen i Paris. Olje- og energiminister Odd Roger Enoksen (Sp) skulle lørdag reise fra Oslo til Riyadh i Saudi-Arabia, men han kom aldri lenger enn til Charles de Gaulle-flyplassen i Paris. Dermed måtte møtet med den saudiarabiske oljeministeren Ali bin Ibrahim al-Naimi avlyses.Lørdag ettermiddag var Enoksen sammen med sitt følge på sju embets- og tjenestemenn på vei tilbake til Oslo. Mandag gjenopptar han sin planlagte tur til Midtøsten med et fly til Qatar.- Noe lignende har jeg aldri vært med på som statsråd, sier Enoksen til NTB på telefon fra Paris. Han er mildt sagt fortvilet over det franske flyselskapet Air France.- Vi fløy med selskapet fra Oslo. Flyet var forsinket, og alle meldinger om forsinkelsen var gått videre til selskapets kontor i Paris ettersom vi også skulle fly med Air France videre til Saudi-Arabia, sier Enoksen.Da delegasjonen landet i Paris, sto flyet til Saudi-Arabia klart til avgang. Slik sto det i 20 minutter, men til tross for diplomatpass og status som regjeringsmedlem var Enoksen ikke om bord da flyet tok av. (NTB)