<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Bombe eksploderte i Thailand

En offiser i hæren ble drept da en bombe eksploderte utenfor huset hans i det sørlige Thailand mandag morgen.

    Publisert 19. feb. 2007 kl. 05.23
    Oppdatert 14. des. 2013 klokken 02.34
    Lesetid: 1 minutt
    Artikkellengde er 77 ord

    En åtte år gammel gutt ble såret i attentatet, som fant sted etter at minst fire mennesker ble drept i en serie bombeangrep og skyteepisoder i de tre muslimske provinsene lengst sør i landet i løpet av natten. (©NTB)En åtte år gammel gutt ble såret i attentatet, som fant sted etter at minst fire mennesker ble drept i en serie bombeangrep og skyteepisoder i de tre muslimske provinsene lengst sør i landet i løpet av natten. (©NTB)