<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Gir opp å rydde Bergensbanen

Jernbaneverket gir opp forsøket på å rydde Bergensbanen og trekker ut banemannskapene. Været i området blir verre og det er stor skredfare.

    Publisert 23. feb. 2007 kl. 12.42
    Oppdatert 14. des. 2013 klokken 02.39
    Lesetid: 1 minutt
    Artikkellengde er 146 ord

    Jernbaneverket opplyser at de har støtt på en rekke problemer og ser seg nødt til å gi opp forsøket på å få Bergensbanen gjenåpnet for trafikk i denne omgang. Banen ble stengt etter at ekspresstoget fra Bergen til Oslo sporet av onsdag. Jernbaneverket opplyser at de har støtt på en rekke problemer og ser seg nødt til å gi opp forsøket på å få Bergensbanen gjenåpnet for trafikk i denne omgang. Banen ble stengt etter at ekspresstoget fra Bergen til Oslo sporet av onsdag. - Været er i ferd med å bli dårligere i området, og skredfaren har økt. Ut fra en sikkerhetsvurdering har vi besluttet å trekke mannskapene ut av området, sier vakthavende informasjonssjef Kjell Bakken i Jernbaneverket til NTB.En av de store snøfreserne Jernbaneverket bruker til å rydde banen har i tillegg fått tekniske problemer. Bergensbanen vil tidligst kunne åpnes mandag, ifølge Bakken. (©NTB)