<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Politisjef er lommemannen?

Politiet sjekker 500 menn i jakten på lommemannen. Blant dem er en politimann som tidligere har vært etterforsket i flere sedelighetssaker.

    Publisert 17. feb. 2007 kl. 08.51
    Oppdatert 14. des. 2013 klokken 02.34
    Lesetid: 1 minutt
    Artikkellengde er 110 ord

    Mannens alibi blir nå sjekket av etterforskerne i saken, skriver Dagbladet. Mannens alibi blir nå sjekket av etterforskerne i saken, skriver Dagbladet. Politimannen som tjenestegjør på Østlandet, har tidligere vært under etterforskning i flere sedelighetssaker hvor unge menn har følt seg misbrukt. Og for noen år siden skal han ha blitt etterforsket av to forskjellige politidistrikt, men det politiet mente var seksuelle overgrep kunne ikke bevises.Men i en av sakene skal mannen ha fått en bot på 5000 kroner etter å ha trakassert to gutter. Mannen aksepterte boten og etterforskningen mot han ble lagt bort. Lommemannen har i flere år reist rundt i Sør-Norge og misbrukt små gutter seksuelt. (©NTB)