<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Reisebyrå befester topposisjon

Norges største reisebyrå VIA Ferieverden fortsetter veksten med en omsetning på 890 mill. kroner i fjor.

    Publisert 21. feb. 2007 kl. 09.49
    Oppdatert 14. des. 2013 klokken 02.37
    Lesetid: 1 minutt
    Artikkellengde er 157 ord

    I tillegg til VIA Ferieverdens 890 millioner kroner kan man plusse på ca. 40 millioner kroner som kommer fra salg av feriereiser gjennom forretningsreiseavdelingen i VIA konsernet. - Jeg er veldig stolt over jobben våre 43 byråer gjorde i fjor, sier Karin Arnesen, daglig leder i VIA Ferieverden. - Vi merker daglig det kolossale trykket charteroperatørene har på eget salg. Det er derfor det er ekstra morsomt å vise at folk, de som faktisk kjøper feriene, vil ha oss i markedet. Omsetningsmessig er det chartersalget som er størst med 55 prosent, eller rundt 90 000 reisende. Arnesen tror mangfoldet feriebyråene tilbyr er grunnen til at chartersalget holder seg så sterkt.- Vi må huske at henvender man seg til en charteroperatør får man bare tilbud fra en operatør. Hvis man derimot går til et byrå har vi mange charteroperatører å velge mellom. Dette gjør at vi kan hjelpe kunden med et bredere utvalg både av reiser og innhold.