<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Toppklubbene øker satsingen med 246 mill.

Norges 14 beste fotballag satser på å øke omsetningen med nærmere 250 millioner i 2007.

    Publisert 22. feb. 2007 kl. 11.57
    Oppdatert 14. des. 2013 klokken 02.38
    Lesetid: 1 minutt
    Artikkellengde er 230 ord

    Klubbenes budsjetter har skutt i været de siste årene. Norges 14 beste klubber sikter på å omsette for om lag 246 millioner kroner mer enn i fjor. Det vil si at eliteseriebutikken for første gang passerer 1 milliard i budsjettert omsetning. Ifølge daglig leder Boye Skistad i Norsk Toppfotball er det likevel ingen grunn til å rope varsku. Klubbenes budsjetter har skutt i været de siste årene. Norges 14 beste klubber sikter på å omsette for om lag 246 millioner kroner mer enn i fjor. Det vil si at eliteseriebutikken for første gang passerer 1 milliard i budsjettert omsetning. Ifølge daglig leder Boye Skistad i Norsk Toppfotball er det likevel ingen grunn til å rope varsku. - De rapportene som er kommet profflisensnemnda i hende er så gode at det tyder på at klubbene aldri har hatt bedre kontroll, sier Boye Skistad til NTB.Han poengterer at kravene for å få innvilget profflisens er så strenge at det ikke er rom for hodeløs satsning.Skistad tror utviklingen vil fortsette noen år, før det flater ut. - Nå bygges det nye stadioner, og klubbene selger sesongkort som aldri før. I tillegg har vi fått opp to lag i Strømsgodset og Aalesund som har større budsjett enn tilfellet var med Molde og HamKam (begge rykket ned). Jeg tror omsetningen vil øke i et par, tre år til før det flater ut, sier Skistad. (NTB)