<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Toppspiller kokaintatt

Kaptein på Serie A-lag er avslørt for misbruk av kokain.

    Publisert 21. feb. 2007 kl. 15.19
    Oppdatert 14. des. 2013 klokken 02.38
    Lesetid: 1 minutt
    Artikkellengde er 79 ord

    Sampdoria-kaptein Francesco Flachi er avslørt for misbruk av det narkotiske stoffet kokain.Spissen Flachi testet positivt på kokain etter en serie A-kamp 28. januar, ifølge den italienske olympiske komiteen. Han vil bli innkalt til disiplinærkomiteen i det italienske fotballforbundet og vil trolig bli suspendert med øyeblikkelig virkning.31-åringen er inne i sin femte sesong med Sampdoria, som tapte 0-2 mot serieleder Inter den samme dagen han ble testet.I september i fjor ble Flachi utestengt i to måneder for ulovlig pengespill. (©NTB)