<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

En uke til gode?

Informasjonssjef i Apollo, Helen Begby, forteller HegnarOnline hvor du bør dra. Retro-ferie er inn, og her er listen over de fem beste retro-hotellene.

    Publisert 6. juli 2007 kl. 11.00
    Oppdatert 14. des. 2013 klokken 00.18
    Lesetid: 2 minutter
    Artikkellengde er 298 ord

    Ustabilt sommervær har skapt telefonstrøm hos Apollo, og det er mange som foretrekker varmere strøk.- Denne uken har vært helt vill, sier informasjonssjef Helen Begby til HegnarOnline. Hun mener kundene velger Appollo som reisearrangør på grunn av kombinasjonen av stort utvalg, gode priser og trygghet.Dersom du enda ikke har fylt opp sommerukene har informasjonssjefen i Apollo flere tips til hvor du kan dra.- Retro-charter er hot i sommer, det vil si klassiske reisemål som Rimini, Lido de jesole, Rhodos og Mallorca. Her finnes det mange herlige badehotell med god atmosfære, mat og service som kan gi en ekstra piff på en sydentur, sier hun, og fortsetter:- Ellers er det alltid deilig med de greske øyene for det finnes en øy for enhver smak. Jeg vil også nevne fastlandet, Athen og Peleponnes som har kombinasjonen av store severdigheter og deilig badestrender. Det flere konkurrenter på markedet, men Begby mener turoperatøren skiller seg ut ved å satse på et bredt utvalg av reisemål og bosteder.- Vi skiller oss ut fra konkurrentene ved å satse på et bredt utvalg av reisemål og bosteder. Vi har også flere mindre hotell i forhold til våre konkurrenter som satser på store skandinaviske hotellanlegg. Dersom du vil være føre var og bestille tur til høst- eller vinterferien allerede nå, har Begby tips til det også.- Til høsten og vinteren ser vi at Egypt er utrolig populært, spesielt Sharm El Sheik med flotte dykkermuligheter og fantastiske hotell. For de Asia-frelste er Vietnam med charter en nyhet, og dit bør man reise nå mens det ennå er uberørt og idyllisk, avslutter hun.Apollos topp fem retro-hotell:1. Hotell Barcelo Albatross - Palma - Mallorca2. HotellRhodos Palace- Rhodos3. Hotell Alberi Del Paradiso - Cefalu - Sicilia4. Hotell Anthony - Lido Di Jesole - Italia5. Hotell Villa Adriatica - Rimini -Italia