<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Minst en mistenkt i Skottland var lege

Britisk politi fortsetter jakten på mistenkte for å være involvert i terroraksjonene de siste dagene.

    Publisert 2. juli 2007 kl. 05.45
    Oppdatert 14. des. 2013 klokken 00.12
    Lesetid: 1 minutt
    Artikkellengde er 210 ord

    Minst én, kanskje to av de fem som er arrestert, skal være leger. Alle de fem som er pågrepet hittil, er trolig utlendinger fra flere land i Midtøsten, ifølge en kilde i politiet. CNN melder at en kilde i politiet har opplyst at to av de arresterte er leger, hvorav en skal ha vært ansatt ved et sykehus i Storbritannia. Minst én, kanskje to av de fem som er arrestert, skal være leger. Alle de fem som er pågrepet hittil, er trolig utlendinger fra flere land i Midtøsten, ifølge en kilde i politiet. CNN melder at en kilde i politiet har opplyst at to av de arresterte er leger, hvorav en skal ha vært ansatt ved et sykehus i Storbritannia. Avisa The Sun skriver på sin side at en av de pågrepne er en iransk lege som arbeidet ved et sykehus i North Staffordshire i det midtre England. En talskvinne for sykehuset ville ikke kommentere opplysningene. Det ville heller ikke politiet.De som er arrestert, er de to som kjørte en brennende bil inn i terminalen ved flyplassen i Glasgow lørdag, en 26 år gammel mann og en 27 år gammel kvinne som ble tatt i det nordlige England, og en 26 år gammel mann som ble arrestert i Liverpool. (©NTB)