<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Solbakken hentet drømmeduo

- De sto øverst på ønskelisten min, sa Ståle Solbakken etter at han hadde sikret seg Morten Nordstrand (24) og Rasmus Würtz (23).

    Publisert 6. juli 2007 kl. 15.21
    Oppdatert 14. des. 2013 klokken 00.18
    Lesetid: 1 minutt
    Artikkellengde er 111 ord

    FC København-treneren er svært tilfreds med at han har fått kloa i de to landslagsspillerne som begge har skrevet under på femårskontrakter. FC København-treneren er svært tilfreds med at han har fått kloa i de to landslagsspillerne som begge har skrevet under på femårskontrakter. - Jeg er svært fornøyd med at vi har lyktes i å hente to så kompetente spillere til klubben, sier nordmannen.Nordstrand ankommer fra FC Nordsjælland, og har spilt én landskamp. Sist sesong scoret han 18 mål i toppdivisjonen. Würtz har spilt sju kamper for Danmark. Han spilte for Aalborg sist sesong. De to spillerne reiser nå til Loipersdorf i Østerrike og slutter seg til klubbens treningsleir. (©NTB)