<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Svært tørt i Vest- og Midt-Norge

Mens regnet høljer ned på Øst- og Sørlandet, er det sol og sommer på Vestlandet, i Midt-Norge og i Nord-Norge.

    Publisert 4. juli 2007 kl. 12.17
    Oppdatert 14. des. 2013 klokken 00.16
    Lesetid: 1 minutt
    Artikkellengde er 151 ord

    I Molde er det innført vanningsforbud med slange i private hager etter en hel måned nesten uten nedbør. I Nord-Trøndelag har det vært flere lyng- og gressbranner de siste dagene. I Molde er det innført vanningsforbud med slange i private hager etter en hel måned nesten uten nedbør. I Nord-Trøndelag har det vært flere lyng- og gressbranner de siste dagene. 25 plussgraderJuni var den tørreste på flere tiår i Vest- og Midt-Norge, og juli har fortsatt i samme spor med temperaturer godt over 20 grader. I Midt-Norge varsles det rundt 25 grader de kommende dagene.Det blir stort sett sol og varmt i hele dette området fram til søndag. Da blir det værforandring og nedbør. Det blir mye nedbør på Vestlandet fra søndag, noe mindre i Trøndelag - og det kommer til å regne i alle fall fram til onsdag i neste uke, får NTB opplyst hos Vervarslinga på Vestlandet i Bergen.