<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Bjørndalen i knallform - satte ny rekord

Ole Einar Bjørndalen (33) ser ut til å ha prikket inn knallformen da han nylig satte ny rekord i motbakkeløp på rulleski.

  Publisert 20. sep. 2007 kl. 16.45
  Oppdatert 13. des. 2013 klokken 23.28
  Lesetid: 1 minutt
  Artikkellengde er 119 ord
  Scanpix / Scanpix

  Om to måneder starter sesongen. Det sterke rulleskiløpet ble gjennomført i den faste testløypen ved hjemstedet i Italia der 33-åringen bor sammen med sin kone Nathalie. Om to måneder starter sesongen. Det sterke rulleskiløpet ble gjennomført i den faste testløypen ved hjemstedet i Italia der 33-åringen bor sammen med sin kone Nathalie. - Det er en test jeg gjennomfører i september hvert år, og den gjøres bare én gang i året. Resultatet er godt, det er et tegn på at treningen jeg har lagt ned så langt er riktig, sier Bjørndalen til Aftenposten.no, som i disse dager er på samling i svenske Torsby med herrelandslaget.Men hvor mye skiskytterkongen fra Norge forbedret seg, vil han ikke uttale seg om. (©NTB)