<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Fly snudde etter røyklukt i kabinen

Et SAS-fly returnerte til flyplassen i Bodø tirsdag kveld på grunn av røyklukt om bord.

    Publisert 26. sep. 2007 kl. 06.11
    Oppdatert 14. des. 2013 klokken 15.43
    Lesetid: 1 minutt
    Artikkellengde er 81 ord

    SAS-flyet var på vei fra Bodø til Tromsø, der det skulle ha landet klokken 21. Like etter avgang kunne det merkes røyklukt i kabinen, og flyet sirklet da en runde før det igjen landet på Bodø lufthavn, skriver Avisa Nordlands nettutgave.- Det var ingen indikasjoner i cockpiten på at noe var galt, men ettersom passasjerer mente det luktet svidd tok vi ingen sjanser, sier informasjonssjef Thomas Midteide i SAS Norge.De 53 passasjerene måtte vente på en ny avgang klokken 23. (©NTB)