<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Jackson gift igjen?

Nå går det rykter om at Michael Jackson er gift - for tredje gang.

    Publisert 30. sep. 2007 kl. 07.18
    Oppdatert 14. des. 2013 klokken 15.47
    Lesetid: 1 minutt
    Artikkellengde er 105 ord

    Lisa Marie Presley og Deborah Jeanne Rowe, sistnevnte mor til to av Michael Jacksons to barn, er popkongens tidligere koner.Nå skal Jackson være gift igjen, melder Seher.no. Ryktene skal være bekreftet av det ikke fullt så pålitelige magasinet National Enquirer.Den nye fru Jackson skal være hans barns banrepike gjennom mange år, Grace Rwaramba (40). Ekteskapet skal ha blitt inngått i all hemmelighet i Las Vegas tidligere i år.- Grace er en av hans aller nærmeste. Hun har aldri veket fra hans side og har støttet ham gjennom motgang, også da han sto tiltalt for overgrep mot barn i 2005, sier en kilde, i følge Seher.no