<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Mourinhos etterfølger

Chelsea har allerede utpekt sin nye manager etter at José Mourinho måtte gå.

    Publisert 20. sep. 2007 kl. 11.10
    Oppdatert 13. des. 2013 klokken 23.28
    Lesetid: 1 minutt
    Artikkellengde er 79 ord

    Avram Grant over som ny manager i Chelsea, melder BBC, selv om Chelsea selv ikke har bekreftet opplysningene. Men det vil klubben gjøre senere i dag, hevdes det.Israeleren ble ansatt som sportsdirektør i klubben i sommer, noe som ikke falt i god jord hos Mourinho. Portugiseren ba Grant om å holde seg unna det som hadde med førstelaget å gjøre.Steve Clarke fortsetter som assistent for 51-årige Grant, som er ifølge kanalen er en nær venn av Chelsea-eier Roman Abramovitsj.