<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Norsk gourmetkokk åpner restaurant i Toscana

- Det hjalp at vi traff en tidligere banksjef som snakket norsk fordi bestemoren var fra Norge, sier gourmetkokken Dag Tjersland.

Publisert 7. sep. 2007
Oppdatert 13. des. 2013
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 116 ord
lead

Dag Tjersland (35) har de siste ti årene bygget opp den italienske gourmetrestauranten Baltazar i Oslo. Ifølge DN åpnet han i sommer Baltazars påkostede søsterrestaurant i Lucca-provinsen i Italia. Dag Tjersland (35) har de siste ti årene bygget opp den italienske gourmetrestauranten Baltazar i Oslo. Ifølge DN åpnet han i sommer Baltazars påkostede søsterrestaurant i Lucca-provinsen i Italia. Tenuta San Pietro kostet om lag 20 millioner kroner, mesteparten lånefinansert ved hjelp av Banca Toscana.- Det hjalp at vi traff en tidligere banksjef som snakket norsk fordi bestemoren var fra Norge. Nå forsøker vi å få henne som styreleder for vårt italienske aksjeselskap. Målet er en omsetning på fem-seks millioner kroner i året, sier Tjersland til DN.