<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Ny Norwegian-rute fra Stavanger

Norwegian lanserer ny rute mellom Stavanger og London Gatwick. Prisene starter på 199 kroner.

    Publisert 18. sep. 2007 kl. 11.47
    Oppdatert 13. des. 2013 klokken 23.25
    Lesetid: 1 minutt
    Artikkellengde er 157 ord

    Norwegian åpner fra og med 2. november en ny direkterute mellom Stavanger og London/Gatwick. Ruten vil få fire ukentlige avganger. Norwegian åpner fra og med 2. november en ny direkterute mellom Stavanger og London/Gatwick. Ruten vil få fire ukentlige avganger. - Vi er veldig godt fornøyd med utviklingen av våre ruter fra Stavanger og det er derfor en glede å kunne tilby utenlandsrute nummer åtte fra Sola. Prisene fra Stavanger til London/Gatwick har lenge vært skyhøye, men med priser fra 199 kroner blir det nå en ny verden både for fritids- og forretningskunder. Vi vil benytte den sentrale Gatwick flyplass sør for London sentrum, kun 30 minutter med tog til Victoria Station, sier Daniel Skjeldam, rutedirektør i Norwegian.- Vi håper også å kunne fly mange briter til Rogaland. Vi har en stadig sterkere posisjon i det britiske markedet, og ser at det er et stort potensial for økt turisme til Rogaland og Stavanger fra Storbritannia, sier Skjeldam.