<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

- Trygt å dra på ferie til Burma

Nordmenn som drar på ferie til Burma, er trygge, mener Wikstrøm Reiser.

    Publisert 27. sep. 2007 kl. 05.56
    Oppdatert 14. des. 2013 klokken 15.44
    Lesetid: 1 minutt
    Artikkellengde er 96 ord

    Wikstrøm Reiser ser ingen grunn til å innstille noen av sine reiser til Burma. Ragnar Wikstrøm mener turister på ferie i Burma er trygge, selv om situasjonen er spent.- Jeg synes det er feil å utestenge turister fra Burma, og ser ingen grunn til å forandre på det. Utenriksdepartementet har ikke advart turister mot å reise til Burma, men hvis de gjør det, stiller det seg helt annerledes, sier Wikstrøm til Varden.Han har kontakt med representanter i Burma.- De tror myndighetene vil gi etter, og at dette går over i løpet av neste uke, sier Wikstrøm.