<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Vil ha lisenssystem for pengespill på internett

Venstre mener et strengt lisenssystem for pengespill på nettet er beste medisin for å forhindre spillavhengighet.

    Publisert 25. sep. 2007 kl. 10.45
    Oppdatert 14. des. 2013 klokken 15.42
    Lesetid: 1 minutt
    Artikkellengde er 136 ord

    - Et lisenssystem for pengespill på internett er bedre egnet til å forebygge spilleavhengighet og kriminalitet enn ulike varianter av forbud, sier Venstres nestleder Trine Skei Grande. - Et lisenssystem for pengespill på internett er bedre egnet til å forebygge spilleavhengighet og kriminalitet enn ulike varianter av forbud, sier Venstres nestleder Trine Skei Grande. Kulturminister Trond Giske (Ap) sier til Aftenposten at det kan bli forbudt å overføre penger fra norske banker til utenlandske spillselskaper, et lovforslag som banknæringen støtter. Skei Grande mener det heller bør utformes et lisenssystem med strenge krav til lisenshaver og spilltilbyder på internett, blant annet inspirert av ordningen i England.- Dette vil være mer effektivt enn et transaksjonsforbud, sier Grande som mener Norge bør ta initiativ til et bredt internasjonalt samarbeid for å få på plass en regulering av nettspill. (©NTB)