<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Kameranyheter

Her er noen av nyhetene fra kameramessen i Las Vegas. Nyheter fra Sony, Canon, Lumix og Nikon er omtalt.

    Publisert 7. feb. 2008 kl. 10.20
    Oppdatert 15. des. 2013 klokken 08.00
    Lesetid: 1 minutt
    Artikkellengde er 153 ord

    PMA 2008 gikk av stabelen i Las Vegas Convention Center fra 31. januar til 2. februar. Denne messen samler alle fotoaktører i en stor hall i Las Vegas, og lar besøkende "ooh"-e og "aah"-e idet de fikler med glinsende fotoutstyr.Det var mange nyheter i år, men fotoverden er en av de mer statiske i elektronikkbransjen. Dette resulterer i produkter som er fryktelig like. På speilreflekssiden er det få forskjeller å spore mellom kamera, ofte må en finlese spesifikasjoner for å finne forskjellen mellom to merker.Som følge av synkende kostnader, og et megapikselkappløp som grenser til det utrolige, har forbrukerne adoptert digitalkamera med et forrykende tempo. Digitalkameraetsalget har vært en av driverne for det utrolige salget av teknologiske enheter i fjor. Her er de kameraene vi har omtalt fra PMA 2008:Canon EOS 450D Navnløs Sony Sony a350 - Speilrefleks Lumix TZ5 - Fotokamera med HD-videomuligheter Nikon D60 - Speilrefleks Sony H10 - Sonys nye kompaktzoom Sony S750 - Billig fra Sony