<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

SAS flyr til Madeira

SAS lanserer nok en ferie-destinasjon, og starter flygninger til ferieparadiset Madeira. Dette blir en helårsrute med to ukentlige avganger.

    Publisert 1. feb. 2008 kl. 09.00
    Oppdatert 15. des. 2013 klokken 07.55
    Lesetid: 1 minutt
    Artikkellengde er 179 ord

    Madeira er en portugisisk øygruppe som ligger i Nord-Atlanteren. Øyene Madeira og Porto Santo er kjent for å ha et herlig klima året rundt, og er en attraktiv destinasjon for nordmenn som vil ha gode reiseopplevelser.- Madeira er en oase i Atlanterhavet som mange nordmenn ønsker å besøke, og vi har fått mange forespørsler om å starte flygninger dit. Fantastisk og dramatisk natur, utrolige golfbaner og gode dykkermuligheter gjør øya til en perle hele året, sier kommunikasjonsdirektør Thomas Midteide i SAS Norge i en melding.- SAS har i det siste lansert 13 nye reisemål for nordmenn som ønsker gode reiseopplevelser i ferien. Madeira er den 14. destinasjonen i denne satsingen, og flygningene starter i november, sier Midteide.SAS Norge vil fly til Funchal på Madeira mandager og onsdager. Flyturen er på rundt fem timer, og prisene vil starte på 780 kroner en vei.Ruten til Madeira legges i salg på onsdag.SAS Norge starter også opp 13 andre nye feriedestinasjoner til Europa i år. De nye direkterutene er: Malta, Bilbao, Valencia, Palermo, Cagliari, Lyon, Venezia, Sevilla, Bristol, Krakow, Gdansk, Ibiza, og Tenerife.