<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Beckham på laget

David Beckham er i brukbar form, og ble tatt ut i Fabio Capellos tropp til Frankrike-kampen, men han kan få en tøff kamp med å slippe til på laget.

  Publisert 20. mars 2008 kl. 15.47
  Oppdatert 15. des. 2013 klokken 08.41
  Lesetid: 1 minutt
  Artikkellengde er 169 ord
  Scanpix / Scanpix

  Engelskmennene møter Frankrike i vennskapskamp i neste uke, og Capellos assistent som så David Beckham spille for Los Angeles Galaxy lørdag, mente at spilleren med 99 landskamper for England viste så god form at han fortjente å bli tatt ut i troppen.Men Beckham får likevel ingen garantier om at han får spille, slik at han blir den femte spilleren i landet som når 100 landskamper eller mer.Theo Walcott ble ikke tatt ut til U21-landskampen mot Polen i neste uke. Han kom med i Capellos A-landslagstropp i stedet, noe som betyr at Beckham må regne med tøff kamp, for Walcott liker seg best på Beckhams favorittplass på midtbanen. Middlesbroughs David Weather er også tatt ut i Capellos tropp. Det er første gang han blir vist tillit på A-landslaget.Stuart Pearce som leder det engelske U21-landslaget, har også antydet at Capello ønsker å kjøre noen nye og unge spillere inn på laget. Det kan bety at Beckham må slite benken og at jubileumskamp nummer 100 ikke kommer i neste uke heller. (©NTB)