<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Krever redegjørelse om Telenor-dødsfall

Kristelig Folkeparti krever at næringsminister Dag Terje Andersen (Ap) må redegjøre for dødsfallene rundt Telenors underleverandører i Bangladesh og Ungarn.

  Publisert 28. mai 2008 kl. 05.32
  Oppdatert 15. des. 2013 klokken 09.47
  Lesetid: 1 minutt
  Artikkellengde er 141 ord
  Telenor direktør Jon Fredrik Baksaas - Foto: Scanpix

  KrFs næringspolitiker Ingebrigt Sørfonn mener Andersen må møte i Stortinget og redegjøre for sine samtaler med Telenor.- Statsråden må komme til Stortinget før sommeren. Det finner han plass til, sier Sørfonn til Dagsavisen.Sørfonn mener saken er uholdbar.- Jeg leter etter ord som er dekkende. Det er som om det ingen ende vil ta. Telenor prøvde å bagatellisere dette i starten, men nå avdekkes den ene saken mer grotesk enn den andre. Det kan vi ikke leve med, sier KrF-politikeren.Også Arbeiderpartipolitiker Gunvor Eldegard mener saken er alvorlig.- Dette er så utrolig ufattelig trist. Vi kan ikke leve med at slike ting skjer i Telenor, sier hun.Andersen er på offisielt besøk i Portugal og derfor ikke tilgjengelig for kommentar. Men hans statssekretær Øyvind Slåke (Ap) svarer at dødsfall alltid er alvorlig og at departementet som eier forventer at Telenor rydder opp raskt. (©NTB)