<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Mandagens mål: Ronaldos råeste

Lurer du på hvorfor Cristiano Ronaldo er verdens beste fotballspiller akkurat nå? Ta en titt på dette.

  Publisert 26. mai 2008 kl. 16.44
  Oppdatert 15. des. 2013 klokken 09.46
  Lesetid: 1 minutt
  Artikkellengde er 213 ord
  Foto: Scanpix

  Den europeiske fotballsesongen er nå mer eller mindre over, og det kan ikke være mye tvil om at Manchester Uniteds Cristiano Ronaldo har utmerket seg som den beste spilleren. Lynvingen skal gjøre mye galt under sommerens EM om han ikke skal bli kåret til verdens beste fotballspiller i år.Toppscorer i både Premier League og Champions League, og 42 mål totalt taler sitt tydelige språk.Denne uken i "mandagens mål" hyller vi rett og slett portugiseren, og legger ved et knippe av hans scoringer fra de to siste sesongene. De er mange, og de er vakre.Vi begynner med den perfekte headingen som sendte United foran i Champions League-finalen.Dette frisparket mot Portsmouth i januar i år er en god kandidat til årets mål i Premier League. Ronaldo scoret begge i 2-0-seieren.Ronaldo har scoret flere perler mot Portsmouth. Dette målet var hans første for klubben høsten 2003. United vant 3-0.I 2006/07-sesongen scoret Ronaldo 23 mål for Manchester United, hvorav minst to etter strålende soloraid. Det ene kom borte mot Fulham rett før slutt, og sørget for at United vant 2-1.Vi tar også med hælsparket mot Aston Villa fra nå i mars. United rundspilte Villa og vant 4-0.Fem av Ronaldos beste frispark får du i dette klippet.En kavalkade fra sesongen 2007/08 finner du her. Sit back and enjoy!