<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Superstjerne til Tromsø

Superstjernen 50 cent ankommer snart Tromsø, der han skal holde sin eneste konsert i Skandinavia.

  Publisert 30. mai 2008 kl. 09.30
  Oppdatert 15. des. 2013 klokken 09.50
  Lesetid: 1 minutt
  Artikkellengde er 108 ord
  Foto: Scanpix

  Rapperen 50 cent (uttales fiddy sent) kommer til å delta på festivalen Døgnvill, og vil da være det store trekkplasteret. Rapperen som, ifølge Nordlys, solgte 500.000 plater på en dag, vil nå være en del av Tromsøfestivalen.Ikke billigArrangør Pål Jacobsen vil ikke avsløre hvor mye de må betale for å få superstjernen til Tromsø, men påpeker at det ikke var billig. Det er spekulert at bare følget til 50cent kan være på over 50 mennesker.DøgnvillDøgnvill arrangeres 29. og 30. august på Valhall i Tromsø. Andre artister som er klare for festivalen er Travis, Kaizers Orchestra, Ida Maria, Madcon, Knutsen & Ludvigsen, Nora Foss Al-Jabri, Samantha Fox og Limahl.