<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Gullkantet samarbeid for Gro

Gro Hammerseng får endelig sjansen til å spille mesterskap med veteranen Tonje Larsen. Kanskje ender samarbeidet med OL-gull.

  Publisert 14. juli 2008 kl. 12.58
  Oppdatert 15. des. 2013 klokken 10.43
  Lesetid: 1 minutt
  Artikkellengde er 201 ord
  Foto: Scanpix Scanpix / Scanpix

  - Vi har jo flere ganger snakket om å være på samme lag. Det har aldri blitt Larvik på meg, men nå er vi sammen likevel. Tonje er en stor styrke for laget vårt. Hun er en fantastisk forsvarsspiller og kan også score mål fra opp til 12 meter. Jeg er veldig glad hun er med. Hun bidrar mye på alle måter, sier Hammerseng til NTB.Lagkapteinen gleder seg til OL.- Det blir en stor opplevelse, og jeg har under mange tøffe økter tenkt på at dette kan hjelpe meg til et OL en gang.- Jeg vet ikke helt hvordan OL er. Men mange andre spillere sier det er noe helt spesielt.Hammerseng reiste mandag rett fra landslagssamling til en uke med klubben Ikast-Bording. Neste uke venter den siste finpussen før OL-avreise, fire kamper på fem dager.Der er med andre ord ikke rom for så mye solslikking for tiden.Hammerseng debuterte på landslaget like etter forrige norske OL-deltakelse (Sydney 2000). Aten-lekene gikk uten Norge, men med Hammerseng og co. på tribunen finalehelgen.Nå sikter hun på å ta steget ut på banen i medaljekampene.Russland er gullfavoritt foran Norge. De to lagene var finalister både i sist EM og VM, og vant én gang hver. (©NTB)