<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Kan gå konkurs

Strindheim IL i Trondheim skylder to millioner kroner og kan gå konkurs. Hvis gjeldsforhandlingene mislykkes går det ut over klubbens 2.200 medlemmer.

    Publisert 16. juli 2008 kl. 05.58
    Oppdatert 15. des. 2013 klokken 10.45
    Lesetid: 1 minutt
    Artikkellengde er 111 ord

    - I utgangspunktet er det ingen annen utvei enn at hele idrettslaget går konkurs. Med mindre det dukker opp kapital fra uventet hold, sier leder Knut Bakkejord i Strindheim IL til Adresseavisen om konsekvensen hvis kreditorene setter seg på bakbeina.Det er Strindheim IL sin fotballavdeling som er gjeldstynget, men en eventuell konkurs vil ramme klubben i sin helhet. De fleste utøverne er aktive innen barne- og ungdomsidrett. Klubben har nå sendt et brev til 52 kreditorer om hvordan de kan bli kvitt gjelden.Strindheim Fotball har skaffet til veie til sammen 750.000 kroner for å finansiere en akkordløsning og sikre driften ut 2008. Det forutsetter at kreditorene aksepterer forslaget til gjeldsordning. (©NTB)