<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Unibet med United-kamper på web-TV

Spillselskapet Unibet lanserer egen TV-kanal. Blant annet fotball og tennis står på menyen.

  Publisert 10. juli 2008 kl. 06.51
  Oppdatert 15. des. 2013 klokken 10.37
  Lesetid: 1 minutt
  Artikkellengde er 98 ord
  Foto: Scanpix

  Kanalen skal blant annet vise Manchester Uniteds samtlige treningskamper fram til seriestart. Alle Liverpools kamper står også på menyen, bortsett fra lørdagens match mot Tranmere.Utover fotball har kanalen sikret seg nett-TV-rettigheter for tennis, golf, volleyball og basket.- Unibet har også kjøpt webrettigheter til å vise italiensk Serie A denne høsten og vinteren, kamper som vil få høye seertall hos oss. Det samme gjelder kamper fra UEFA-cupen og mange landskamper i fotball. I fremtiden vil spillselskapene definitivt være med å kjempe om spennende TV-rettigheter i mange land, sier Unibets Bent Svele.I første omgang er sendingene med engelske kommentatorer. (©NTB)